Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 23:38

Dačić: Onlajn konsultacije predstavnika EP sa poslaničkim grupama u Skupštini od 19. do 22. aprila

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će predstavnici Evropskog parlamenta od 19. do 22. aprila imati onlajn konsultacije sa svim poslaničkim grupama u parlamentu Srbije o drugoj fazi međupartijskog dijaloga, a potom i sa stranakama koje su van parlamenta.
Ivica Dačić je, u emisiji "Sučeljavanje" na RTV Vojvodina, rekao da bi posrednici iz Evropskog parlamenta eventualno 7. maja došli u Beograd na razgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa njim, kako bi se dogovorio početak dijaloga u junu.

U tom periodu, dodao je Dačić, dok traju te onlajn konsultacije, gledaće da zakažu razgovore sa stranakama koje ne žele posredovanje Evropskog parlamenta.
Dačić je rekao da će pozvati i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se pridruži tom drugom procesu.
Prijavio se veliki broj stranaka za taj međustranački dijalog, a jedan deo njih ne želi da se razgovara o izbornim uslovima u prisustvu stranaca, rekao je Dačić o svom pozivu strankama da predaju platforme.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Digitalizacijom amortizovan udar pandemije na važne sisteme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 15:35

Srbija je visoko digitalizovano društvo, u kojem svakog dana blizu četiri miliona građana koristi internet, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, ističući da je upravo uz pomoć digitalizacije uspešno amortizovan udar pandemije na neke od vitalnih sistema, poput obrazovanja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.