Dačić: Očekujem smirivanje situacije u odnosima Ukrajine i Rusije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Očekujem smirivanje situacije u odnosima Ukrajine i Rusije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da se posle novog incidenta u odnosima Ukrajine i Rusije situacija smiri i ocenio da dalja eskalacija nikome ne koristi.

Dačić je na konferenciji za novinare sa šefom diplomatije BiH Igorom Crnatkom rekao da je Srbija zainteresovana da se svi problemi rešavaju mirno.

On je rekao da je u interesu svih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << smirivanje situacije posle incidenta u Kerčkom moreuzu, gde su u nedelju ruske snage pucale na ukrajinske brodove, zaplenile ih i zarobile članove posade.

"Dalja eskalacija nikome ne koristi", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PO PRVI PUT: Dačić se oglasio o situaciji u Ukrajini, evo šta kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Srbija zainteresovana da se problemi na relaciji Rusije i Ukrajine rešavaju mirnim putem i da očekuje smirivanje situacije...- Očekujemo da dođe do smirivanja situacije, to je u interesu svih - rekao je Dačić na konferenciji za novinare...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.