Dačić: Možemo u EU brže od drugih zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Možemo u EU brže od drugih zemalja

Premijer Ivica Dačić izjavio je danas da čvrsto veruje da će Srbija brže od bilo koga drugog postati članica Evropske unije, da će brzina napredovanja ka EU zavisiti od naše posvećenosti, dodao je da se dijalog u Briselu nastavlja, te da Srbija ima nameru da normalizuje odnose s Kosovom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Možemo u EU brže od drugih

Izvor: RTV Pink, 18.Dec.2013

. . . Premijer Ivica Dačić izjavio je danas da čvrsto veruje da će Srbija brže od bilo koga drugog postati članica Evropske unije, da će brzina napredovanja ka EU zavisiti od naše posvećenosti, dodao je da se dijalog u Briselu nastavlja, te da Srbija ima nameru da normalizuje odnose s Kosovom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.