Dačić: Današnja sednica Glavnog odbora SPS-a formalnog karaktera

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Današnja sednica Glavnog odbora SPS-a formalnog karaktera

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je današnja sednice Glavnog odbora te partije formalnog karaktera i da je posvećena utvrđivanju predloga liste kandidata za organe SPS-a koji će se birati na kongresu stranke.

On je pre početka sednice, poslednje pred održavanje desetog po redu partijskog kongresa, da će se za vikend birati predsednik stranke, glavni odbor, statutarna i nadzorna komsija, predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << opština i gradova iz glavnog odbora.

On je rekao da kongres ima radni naziv "Mi stojimo postojano", aludirajući na tekst himne bivše Jugoslavije.

Dačić je čestitao kolegama stranke i iz koalicione Jedinstvene Srbije na postignutim rezultatima na lokalnim izborima u Kladovu, Kuli, Doljevcu i Lučanima, za koje je ocenio da su potvrda "ispravnosti politike koju vodi".

"Ti rezultati nam daju podsticaj za predstojeći Kongres i dalje jačanje naše partije. Time je još jednom potvrđeno da je SPS druga stranka po snazi u Srbiji, a da je naša koalicija sa Jedinstvenom Srbijom veoma vitalna i opstaje najduže na političkoj sceni u Srbiji", kazao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SPS u subotu bira predsednika stranke i Glavni odbor

Izvor: Blic, 17.Dec.2018

Na desetom Kongresu Socijalističke partije Srbije, zakazanom za subotu 22. decembar, biraće se predsednik partije, članovi Glavnog odbora, Statutarne i Nadzorne komisije, najavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić pred početak sednice Glavnog odbora SPS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.