DŽAKOVI PARA I LAŽI: SNS izveo performans za Đilasa

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽAKOVI PARA I LAŽI: SNS izveo performans za Đilasa

Gradski odbor SNS organizovao je danas akciju ispred sedišta Saveza za Srbiju kako bi, kako kažu, podsetili Dragana Đilasa na njegove krađe i sve što je radio dok je bio državni funkcioner.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Posle jučerašnje izjave Đilasa da je u politici osiromašio, a ne obogatio se, danas smo odlučili da ga podsetimo na njegove krađe i ono što je radio dok je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << državni funkcioner", rekao je novinarima član Predsedništva SNS Goran Vesić.

Krivična prijava zbog pretnji smrću Đilasu

Vesić je naveo da su predstavnici SNS hteli ovom akcijom, tokom koje su nosili džakove na kojima je bio lik Đilasa i natpisi o otimanju od RTS i navodnom Đilasovom poslovanju u Češkoj, na simboličan način da pokažu kako je "u džakovima otimao novac dok je bio na vlasti".

Akciju su organizovali ispred sedišta SzS u Ulici kralja Milana, a Vesić kaže da su te prostorije bez obeležja pošto se, dodaje, Đilas uvek krije.

Vesić je rekao da je Đilas kao gradonačelnik Beograda, kao ministar u Koštuničinoj vladi i kao direktor Narodne kancelarije Borisa Tadića, trgovao reklamnim sekundama sa javnim servisom, RTS-om, gde je napravio promet od preko 70 miliona evra.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vesić: Danas smo odlučili da podsetimo na Đilasove krađe i to kako je novac otimao u džakovima! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 13.Jul.2019

Gradski odbor SNS organizovao je akciju ispred sedišta Stranke slobode i pravde kako bi, kako kažu, podsetili Dragana Đilasa na njegove krađe i sve što je radio dok je bio državni funkcioner.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.