DS: Zašto Žeželjev most još nije završen; SNS: Biće, biće... Nego šta ste vi radili?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Zašto Žeželjev most još nije završen; SNS: Biće, biće... Nego šta ste vi radili?

Novosadski odbor Demokratske stranke (DS) zapitao je Ministarstvo građevinarstva, nadležno za probleme u izgradnji Žeželjevog mosta u tom gradu, zašto taj objekat još nije obnovljen, iako je po osnovnom ugovoru trebalo da bude završen 10. novembra 2013. godine. SNS je odgovorio demokratama da će se radovi na mostu preko Dunava nastaviti zahvaljujući inicijativi gradonačelnika Miloša Vučevića.

Nastavljena prepucavanja SNS-a i DS-a: Sporna tema  ovog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Žeželjev most

 

DS je sa konferencije za novinare ministarki Zorani Mihajlović uputio i pitanje kada će most biti gotov, ko je odobrio da most bude završen 17 meseci od dana plaćanja, te kolika je šteta pričinjena građanima Novog Sada.

 

"Dok se ministri u Vladi Srbije bave svojim međusobnim odnosima, pozicijama u stranci i ko će, koliko i na koji način da se dodvori premijeru, radovi na mostu u potpunosti stoje", upozorio je novosadski DS.

 

Taj odbor demokrata je izrazio nadu da će resorna ministarka "uložiti napor sličan onome koji svakodnevno viđamo u beskrajnim političkim prepucavanjima", i dati odgovore značajne za dalji razvoj Novog Sada.

 

Ni gradski odbor SNS-a iz Novog Sada nije ostao dužan DS-u prilikom odgovora na prozivke zbog Žeželjevog mosta.

 

"Taj most je porušen pre 15 godina u NATO bombardovanju. S obzirom da je DS vladala Srbijom od 2000. do 2012. godine, kako to da im nikad nije palo na pamet da upitaju o ovom mostu ministre iz Đinđićeve, Živkovićeve, Pajtićeve ili Tadićeve vlade?", ukazala je SNS u saopštenju.

 

SNS je ocenila DS pokušava da drugima pripiše "svoj decenijski nemar za opšte dobro".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.