DS: Nismo u strahu

Izvor: B92, 24.Apr.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nismo u strahu

Demokratska stranka saopštila je večeras da ništa neće sprečiti gradjane da prisustvuju sutrašnjem mitingu u Beogradu.

DS u saopštenju navodi da je "neverovatna posvećenost SNS sutrašnjem mitingu opozicije".

U saopštenju se, takodje, navodi da "u desetine gradskih i opštinskih odbora dolazi policija koja pristojno i profesionalno ispunjava zadatak koji je dobila, da im dostavimo imena ljudi koji će doći u Beograd", kao i da republička preduzeća koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizuju prevoz putnika otkazuju unapred plaćen prevoz.

U DS kažu i da se članovi stranke pozivaju i dezinformišu da je miting pomeren na 12 časova, ali i poručuju da nisu u strahu i da nikada neće biti.

Srpska napredna stranka poručila je večeras Demokratskoj stranci da su "njihove laži i konstantni pokušaji obmanjivanja gradjana Srbije žalosni i u najmanju ruku sada već smešni".

Kako je saopštila SNS, umesto što je DS toliko "posvećena lažima", treba da usmeri bar deo tolike energije i da ubedi predsednika stranke Bojana Pajtića, da "ode bar jedan dan na posao, sedne u onu fotelju, za koju se grčevito bori sa svojih šest odsto podrške, i uradi bar jednu korisnu stvar za gradjane Vojvodine", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS:Ništa neće sprečiti miting u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2015

Demokratska stranka (DS) saopštila je večeras da ništa neće sprečiti održavanje mitinga koji je ta stranka zakazala za sutra u Beogradu..."Neverovatna je posvećenost Srpske napredne stranke sutrašnjem mitingu opozicije. U desetine naših gradskih i opštinskih odbora dolazi policija koja pristojno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.