Neverovatna posvećenost

Izvor: Akter, 24.Apr.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna posvećenost

DS: Republička preduzeća koja organizuju prevoz putnika nam u desetinama gradova otkazuju unapred plaćen prevoz

Demokratska stranka (DS) saopštila je večeras da je neverovatna posvećenost Srpske napredne stranke sutrašnjem mitingu opozicije i da u desetine gradskih i opštinskih odbora dolazi policija koja pristojno i profesionalno ispunjava zadatak koji je dobila, da im dostavimo imena ljudi koji će doći u Beograd.

Republička preduzeća koja organizuju prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << putnika nam u desetinama gradova otkazuju unapred plaćen prevoz. Pozivaju se članovi Demokratske stranke i dezinformišu da je miting pomeren na 12 časova, navodi DS u saopštenju.

Sve smo ovo već doživeli i nikada nas nije uplašilo. Ništa neće sprečiti slobodne građane da sutra u 17 časova na mitingu u Beogradu kažu ne strahu i mraku koji stvaraju. Kažu ono što danas sve slobodnije govori većina građana, ističe DS.

DS je ocenila da sve to pokazuje da su u strahu oni koji stvaraju strah.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DS: Nismo u strahu

Izvor: B92, 24.Apr.2015

Demokratska stranka saopštila je večeras da ništa neće sprečiti gradjane da prisustvuju sutrašnjem mitingu u Beogradu...DS u saopštenju navodi da je "neverovatna posvećenost SNS sutrašnjem mitingu opozicije"...U saopštenju se, takodje, navodi da "u desetine gradskih i opštinskih odbora dolazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.