DOLAZI I VULIN: Svečana sednica SO Leposavić odložena za 15 sati

Izvor: Kurir, 10.Jan.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLAZI I VULIN: Svečana sednica SO Leposavić odložena za 15 sati

Razmatra se mogućnost da se danas na severu Kosova održi zajednička sednica opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok

KOSOVSKA MITROVICA - Svečana sednica Skupštine opštine Leposavić, koja je trebalo da bude održana jutros u osam sati, odložena je za 15 sati.

Gradonačelnik Leposavića Dragan Jablanović rekao je novinarima da je ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin poželeo da prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sednici ali kako je kasno dobio odobrenje za ulazak na Kosovo nije mogao da jutros bude u Leposaviću.

Prema njegovim rečima, razmatra se mogućnost da se danas na severu Kosova održi zajednička sednica opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, s obzirom da je dnevni red isti.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Evropska Unija,   Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bogdan Tatić: Demokratama ne treba mesija već lider!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2014

Vračarski odbor je samo racionalno i u okvirima Statuta DS, sagledao političku situaciju u državi i stanje u DS i ukazao na ono što svi misle, a to je da je potrebna promena na čelu stranke, kaže Tatić..Predsednik  odbora Demokratske stranke na Vračaru Bogdan Tatić ističe da predsednik stranke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.