DODIK ISPUNIO OBEĆANJE - DOVEO HARMONIKAŠA! Zgradom Predsedništva BiH u Sarajevu orila se pesma - SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 11:49

DODIK ISPUNIO OBEĆANJE - DOVEO HARMONIKAŠA! Zgradom Predsedništva BiH u Sarajevu orila se pesma - "SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA"

Dodik, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Košarac i članovi Kabineta člana Predsjedništva pjevali su poznate hitove, među kojima su i "Srpkinja je mene majka rodila.

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je u svoj kabinet u zgradu Predsedništva BiH u Sarajevu doveo harmonikaša, kako je ranije i najavio.

Sednica Predsedništva BiH trebala je početi u 11 sati, a veselom raspoloženju Dodik, ministar vanjske trgovine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ekonomskih odnosa u Veću ministara Staša Košarac i članovi Kabineta člana Predsedništva pevali su poznate hitove, među kojima su i "Srpkinja je mene majka rodila", "Romanija"-

- Već dugo se pesme sa ljepšom temom nisu čule u Sarajevu. Prolaznici pored zgrade Predsjedništva zastanu da uživaju u muzici - objavljeno je na Twitter stranici SNSD-a.

Већ дуго се пјесме са љепшом темом нису чуле у Сарајеву.

Пролазници поред зграде Предсједништва застану да уживају у музици. pic.twitter.com/mjrMcm26Dz

— СНСД (@SNSDDodik) October 18, 2021
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik doveo harmonikaša u zgradu Predsedništva BiH

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2021

Milorad Dodik, član Predsedništva Bosne i Hercegovine, ispunio je prethodno dato obećanje i doveo harmonikaša u zgradu Predsedništva BiH.

Nastavak na N1 televizija...

Dodik doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH i otpevao pesmu Srpkinja je mene majka rodila (VIDEO)

Izvor: Danas, 18.Okt.2021

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je, kao što je i najavio prošle sedmice, doveo u svoj kabinet harmonikaša i otpevao pesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

Nastavak na Danas...

Dodik nastavlja ponižavati i sebe i državu: U Predsjedništvo doveo harmonikaša pa nazvao mamu

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2021, 05:45

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u svoj kabinet u zgradu Predsjedništva BiH u Sarajevu doveo harmonikaša, kako je ranije i najavio. Sjednica Predsjedništva BiH najavljena je za 11 sati, a veselom raspoloženju Dodik, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.