DA LI STE JE VIDELI? PORODICA MOLI ZA POMOĆ! Sandra Šević nestala u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 23:05

DA LI STE JE VIDELI? PORODICA MOLI ZA POMOĆ! Sandra Šević nestala u Beogradu (FOTO)

U Beogradu je nestala Sandra Šević (38). Porodica moli za pomoć

Kako saznajemo, Sandra Šević je iz Kaluđerice, a nestala je u subotu, 14. maja u Mirijevu.

Nestala žena visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i oči, nosi naočare za vid. U trenutku kada je nestala imala je na sebi crnu haljinu sa roze cvetovima.

Sandru je mučila depresija. Porodica kaže da ovo nije prvi put da nestaje. 

Nije imala probleme sa drogom i alkoholom.

Nestala žena ima muža i dete od pet godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BILI SMO ZAJEDNO NA GROBLJU, A ONDA JE NESTALA" Brat danima traga za Sandrom (38), obišao je sva mesta koja voli, ali NIŠTA: "Tražio sam je po crkvama, na Kalemegdanu... izlepiću plakatima grad"

Izvor: Blic, 17.Maj.2022, 13:52

U Beogradu je u subotu nestala Sandra Šević (38) kada je iz stana svoje tetke u Mirijevu otišla u nepoznatom pravcu. Kako navodi njen brat od tetke, u subotu je sa Sandrom bio na groblju, a kada su došli kod njega kući u Mirijevo ona je otišla i od tada joj se gubi svaki trag.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.