Izvor: Blic, 17.Maj.2022, 13:52

"BILI SMO ZAJEDNO NA GROBLJU, A ONDA JE NESTALA" Brat danima traga za Sandrom (38), obišao je sva mesta koja voli, ali NIŠTA: "Tražio sam je po crkvama, na Kalemegdanu... izlepiću plakatima grad"

U Beogradu je u subotu nestala Sandra Šević (38) kada je iz stana svoje tetke u Mirijevu otišla u nepoznatom pravcu. Kako navodi njen brat od tetke, u subotu je sa Sandrom bio na groblju, a kada su došli kod njega kući u Mirijevo ona je otišla i od tada joj se gubi svaki trag.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KUĆI JE ČEKA DETE OD PET GODINA" Sandra je nestala u Mirijevu - molba njenog brata lomi srca

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022

U Beogradu je u subotu, 14. maja, nestala Sandra Šević (38) kada je iz stana svoje tetke u Mirijevu otišla u neopoznatom pravcu, otkriva njen brat od tetke Viktor...On je otkrio je da je sa Sandrom u subotu bio na groblju, a kada su došli kod njega kući u Mirijevu ona je otišla i od tada joj se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.