Čović brani Čovića: Znam da neki hoće da oteraju Filipa - neće moći

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović brani Čovića: Znam da neki hoće da oteraju Filipa - neće moći

Najviše je Filip na udaru. Brzo smo zaboravili i polufinale i finale iz prošle sezone, kaže Nebojša Čović Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pored imenovanje novog trenera crveno-belih iskoristio je priliku da na konferenciji za novinare govori i o napadima na svog sina Filipa koji je na udaru navijača na početku sezone "Najviše je Filip na udaru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Brzo smo zaboravili i polufinale i finale iz prošle sezone. Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana? Protiv Makabija ili Asvela je pogrešio neko drugi. Dok sam u klubu svi igrači su moji sinovi. Znam da neki hoće da oteraju Filipa. Neće moći", poručio je Čović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEBOJŠA ČOVIĆ O SINU: Znam da neki hoće da oteraju Filipa! Neće moći! Svi igrači su mi kao sinovi!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović osvrnuo se na status sina Filipa koji se poslednjih meseci nalazi na udaru dela navijača.

Nastavak na Kurir...

TO NEĆE MOĆI: Filip NEĆE napustiti Zvezdu! Nebojša Čović stao u odbranu sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13

Dragan Šakota novi trener crveno-belih...Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović imenovao je Dušana Šakotu za novog trenera srpskog šampiona o čemu više možete da pročitate OVDE, a na veoma posećenoj konferenicji za medije bilo je reči i o plejmejkeru Filipu Čoviću...Deo navijača je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.