CECIN KONCERT U KOSOVSKOJ MITROVICI: Presrećna sam što mogu da pomognem našem narodu (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN KONCERT U KOSOVSKOJ MITROVICI: Presrećna sam što mogu da pomognem našem narodu (FOTO+VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Kosovsku Mitrovicu, gde će danas održati koncert ispred studentskih domova i pružiti podršku mirnim protestima Srba FOLK diva Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Kosovsku Mitrovicu, gde će u podne održati koncert ispred studentskih domova i pružiti podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije. Pevačica je na prelazu Jarinje bez problema ušla na teritoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kosova i Metohije.Prethodno je kosovski ministar kulture tražio zabranu ulaska Ražnatovićeve, jer nije poslala zahtev za ulazak na Kosovo.Pevačica je nakon što je stigla u našu južnu pokrajinu za "Novosti" istakla kako se oseća: - Presrećna sam i prezadovoljna sto sam došla u Kosovsku Mitrovicu i što na ovaj način mogu da pomognem našem narodu u pravednoj borbi za svoja prava - rekla je Ceca za naš list.Foto: Ivan RadulovićFoto: Ivan RadulovićFoto: Ivan RadulovićCeca sa ćerkom Gorana Rakića predsednika Srpske listeKako je Ceca u poslednje vreme veoma aktivna na društvenoj mreži "Instagram", sa pratiocima je podelila fotografiju i snimak sa administrativne granice.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Jarinje

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA NA KONCERTU U KOSOVSKOJ MITROVICI PORUČILA: Ja sam deo ovog naroda (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2018

Koncertom u severnoj Kosovskoj Mitrovici folk diva Ceca Ražnatović poručila Divni ljudi, divna deco, ni sami ne možete da zamislite koliku podršku imate u ostatku Srbije. Veoma sam uzbuđena, prezadovoljna i presrećna što sam sa vama ovde i što ću vam pesmom pomoći da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.