Bregzit glavna tema debate kandidata za britanskog premijera

Izvor: Danas, 10.Jul.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit glavna tema debate kandidata za britanskog premijera

Pitanje istupanja Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) dominiralo tokom napete debate Borisa Džonsona i Džeremija Hanta, kandidata za lidera vladajuće Konzervativne stranke, koji će ujedno biti i britanski premijer. Članak Bregzit glavna tema debate kandidata za britanskog premijera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brexit glavna tema debate kandidata za britanskog premijera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2019

Pitanje istupanja Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) dominiralo tokom napete debate Borisa Johnsona (Džonson) i Jeremyja Hunta (Džeremi Hant), kandidata za lidera vladajuće Konzervativne stranke, koji će ujedno biti i britanski premijer. Dok je Johnson sinoć igrao na kartu optimizma,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Sting zbog bolesti otkazao još jedan koncert

Izvor: Danas, 10.Jul.2019

Britanski muzičar Sting zbog bolesti je otkazao za tri dana još jedan koncert predviđen večeras u Minhenu, saopšteno je na njegovom sajtu u kojem se ne navode detalji o njegovom zdravstvenom stanju. Članak Sting zbog bolesti otkazao još jedan koncert se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.