Bregu: Građanima Zapadnog Balkana potreban podsticaj iz EU

Izvor: Danas, 17.Okt.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregu: Građanima Zapadnog Balkana potreban podsticaj iz EU

Generalna sekretarka Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Majlinda Bregu izjavila je danas u Sarajevu da je građanima Zapadnog Balkana potreban podsticaj iz EU i da posledice eventualne negativne odluke o otvaranju pristupnih pregovora Albanije i Severne Makedonije s Unijom neće biti nimalo laki za region. Članak Bregu: Građanima Zapadnog Balkana potreban podsticaj iz EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Georgijeva: Američko-kinesko trgovinsko primirje nedovoljno

Izvor: Danas, 17.Okt.2019

Trgovinsko primirje između Vašingtona i Pekinga je "dobra vest" ali to nije dovoljno, upozorila je danas generalna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristalina Georgijeva i izvršila pritisak na dve zemlje da dođu do trajnog rešenja da bi očuvali svetski rast. Članak Georgijeva: Američko-kinesko...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.