Boško Obradović najavio formiranje slobodnih zona opozicije širom Srbije

Izvor: Beta, 05.Maj.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović najavio formiranje slobodnih zona opozicije širom Srbije

Lider pokreta Dveri Boško Obradović najavio je danas da će posle Beograda, širom Srbije biti osnovane "slobodne zone" u kojima će gradjani moći da razgovaraju sa opozicionim liderima i poslanicima Skupštine Srbije jer su kako je naveo, institucije i mediji trenutno "zarobljeni".Obradović je novinarima rekao da je formiranje "slobodne zone" ispred Predsedništva Srbije u Beogradu "nova razvojna strana" protesta "Jedan od pet miliona - Svi kao jedan"."Pozivam gradjane da dodju u 'slobodnu zonu' i razgovaraju sa opozicionim liderima, poslanicima Skupštine Srbije, slobodnim odbornicima iz cele Srbije i javnim ličnostima, da sučeljavamo mišljenja i razgovaramo o svemu o čemu nam je zabranjeno da govorimo u parlamentu i u medijima. Ovo je narodni parlament, ovde se protesti dalje razvijaju i od sada postaju svakodnevni", rekao je Obradović. Navodeći da su gradjani tokom šestomesečnih protesta širom Srbije ostvarili "velike uspehe" poput smena predsednika opština Brus i Grocka, lider Dveri, čiji su predstavnici noćas dežurali u Pionirskom parku, odbacio je kritike po kojima formiranje "slobodnih zona" vodi pasivizaciji protesta. "Da li će nas biti nekoliko stotina, hiljada ili nekoliko desetina hiljada, zavisi od pobunjenih gradjana. Oni su lideri protesta a mi smo tu da budemo sa njima na ulici jer nam samo one ostaju. Ili ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sergej Trifunović svira gitaru i PEVA CECINU PESMU ispred Predsedništva (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Maj.2019, 12:03

Glumac i novopečeni političar, lider PSG Sergej Trifunović, čiji je politički angažman obeležio niz ispada, sinoć je imao novi performans. Ovoga puta ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu gde je u toku takozvana "slobodna zona" organizovana u okviru protesta "1 od 5 miliona".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.