Boško Obradović na saslušanju u Tužilaštvu

Izvor: RTS, 28.Maj.2020, 10:41

Boško Obradović na saslušanju u Tužilaštvu

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je došao u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu gde je pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje.
Boško Obradović je sa advokatom i još trojicom članova pokreta Dveri, koji su takođe dobili poziv za saslušanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svojstvu osumnjičenih za isto delo, došao 20 minuta ranije u Prvo osnovno tužilaštvo.

Obradović je najavio da se neće pozivati na poslanički imunitet.
Saslušani će biti i Slaviša Miletić, Marko Đurđević i Davor Đurđević.
Krivična prijava protiv Boška Obradovića i još trojice članova Dveri podneta je zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Sumnjiče se da su 8. maja bili među učesnicima okupljanja ispred Doma Narodne skupštine, kada je povređen poslanik Marijan Rističević.
Nakon incidenta sa Rističevićem, kako je navelo Tužilaštvo ranije, sumnjiče se da su grubo vređali i ugrozili sigurnost ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boško Obradović saslušan u Tužilaštvu, negirao da je ispred Skupštine bilo fizičkog sukoba

Izvor: RTS, 28.Maj.2020

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Boško Obradović i trojica članova pokreta Dveri povodom krivične prijave koja je podneta zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, u vezi sa događajem koji se dogodio 8. 5. 2020. ispred Skupštine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.