Bastać: Vesić će pasti zbog Trga, a SNS zbog Vesića

Izvor: Danas, 01.Okt.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Vesić će pasti zbog Trga, a SNS zbog Vesića

Predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać danas je na konferenciji za novinare u Skadarliji ponovio da je taj deo grada još jedan primer uništavanja Beograda, jer se rekonstruisana kaldrma raspada a vozila prolaze kroz prešačku zonu. Članak Bastać: Vesić će pasti zbog Trga, a SNS zbog Vesića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastać: Vesić će pasti zbog Trga, a SNS zbog Vesića

Izvor: Beta, 01.Okt.2019

Predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać danas je na konferenciji za novinare u Skadarliji ponovio da je taj deo grada još jedan primer uništavanja Beograda, jer se rekonstruisana kaldrma raspada, a vozila prolaze kroz pešačku zonu.Bastać je dodao da je pored Trga...

Nastavak na Beta...

Pobednik dobio Tviter nalog

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda je otvorio twitter nalog @pobednikSK, na kome će objavljivati sve pojedinosti vezane za ovaj veoma važan projekt. Članak Pobednik dobio Tviter nalog se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Igra sa umanjenim računima za vodu

Izvor: Danas, 01.Okt.2019

Odluka Grada Beograda da se za pet posto umanje oktobarski računi za vodu i kanalizaciju građanima Beograda, koji zbog havarije magistralnog vodovoda u Ulici kraljice Marije nisu imali vodu oko 24 sata, jeste dobra.. Članak Igra sa umanjenim računima za vodu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.