BORKO ĐORĐEVIĆ JE SRPSKI HIRURG SA BEVERLI HILSA: Operiše najveće zvezde i pravi njihove dvojnike! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKO ĐORĐEVIĆ JE SRPSKI HIRURG SA BEVERLI HILSA: Operiše najveće zvezde i pravi njihove dvojnike! (FOTO)

Doktor srpskog porekla Borko Đorđević, slavni hirurg sa Beverli Hilsa, izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona i dr.

U poslednjih godinu dana doktorove pancijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je sređivala stomak nakon porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos radila liposukciju.

Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dvojnika, što se radilo i na VMA.

- Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi - kaže on.

Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu na tri prema jedan.

- Muškarci se najčešće podvrgavaju nainvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade popunjavanje usta i uvećavanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećavanje glutealnog dela - zadnjice - rekao je doktor.

Foto-ilustracija: Profimedia

Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.

- Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi  danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim - kaže doktor Đorđević.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

BORKO DjORDjEVIC JE SRPSKI HIRURG SA BEVERLI HILSA Operise najvece zvezde i pravi njihove dvojnike (FOTO)

Izvor: medio.rs, 30.Okt.2016

U poslednjih godinu dana doktorove pancijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je sređivala stomak nakon porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos radila liposukciju

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.