BIZARNA PLJAČKA: Naoružani noževima ukrali čak 600 rolni papira

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA PLJAČKA: Naoružani noževima ukrali čak 600 rolni papira

Toalet banda pustoši grad

Naoružani pljačkaši ukrali su rano jutros stotine rolni toaletnog papira u vrednosti od oko 130 dolara u Hongkongu, gde zbog koronavirusa vlada nestašica takve robe. Tri muškarca naoružana noževima presrela su dostavljača jedne radnje u četvrti Mong Kok, poznatoj po sukobima trijada, naoružanih bandi. Policija je uspela da ih uhvati. Prema njihovom izveštaju pljačkaši su zapretili dostavljaču koji im je potom dao rolne toalet papira. Pljačkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su uzeli 600 rolni u vrednosti od oko 130 dolara.

U Hongkongu trenutno vlada nestašica toaletnog papira zbog paničnog kupovanja zaliha uzrokovanog strahom od koronavirusa.

Širom Hongkonga ljudi čekaju u redovima ispred prodavnica nakon što roba dođe na police.

Uprkos obećanjima vlade da će snabdevanje hranom i drugim kućnim potrepštinama teći neometano, ponestaje toaletnog papira.

Osim toaletnog papira, građani Hongkonga masovno kupuju i pirinač, testeninu, kao i proizvode za čišćenje, a gotovo je nemoguć nabaviti zaštitne maske i rukavice.

Slična panika zavladala je i u Singapuru gde je potvrđeno 75 slučajeva zaraze koronavirusom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Korona virus: Naoružani pljačkaši ukrali stotine rolni toalet papira u Hongkongu

Izvor: Danas, 17.Feb.2020

Getty ImagesTrenutno je nestašica toalet papira u Hongkongu Naoružani pljačkaši u Hongkongu ukrali su stotine rolni toalet papira, vrednih više od 130 dolara. Trenutno je nestašica toalet papira u Honkogngu usled panične kupovine zbog epidemije korona virusa. Muškarci naoružani noževima opljačkali...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.