Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021, 15:41

BIA tužila bivšeg policajca Milana Dumanovića

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) podnela je danas Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv funkcionera Pokreta "Oslobodjenje" i bivšeg policajca Milana Dumanovića zbog izazivanja panike i nereda, odnosno zbog toga što je u medijima izjavio da BIA i Srpska napredna stranka (SNS) dele novac od droge koja se prodaje u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIA tužila Dumanovića zbog tvrdnje da učestvuje u prodaji droge sa SNS

Izvor: Danas, 20.Apr.2021

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) podnela je danas Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv funkcionera Pokreta "Oslobođenje" i bivšeg policajca Milana Dumanovića zbog izazivanja panike i nereda, odnosno zbog toga što je u medijima izjavio da BIA i Srpska napredna...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.