Akademik Zukorlić izabran za potpredsjednika Skupštine Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 22.Okt.2020, 17:42

Akademik Zukorlić izabran za potpredsjednika Skupštine Srbije

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) akademik Muamer Zukorlić izabran je danas za jednog od potpredsjednika Skupštine Srbije glasovima 224 poslanika, dok je jedan bio uzdržan. Pored njega, novi potpredsjednici republičkog parlamenta su i Elvira Kovač (Savez vojvođanskih Mađara), Vladimir Orlić (Srpska napredna stranka), Stefan Krkobabić (Partija ujedinjenih penzionera Srbije), Radovan Tvrdišić (SPAS) >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i Marija Jevđić (JS). Za izbor Zukorlića glasali su i članovi Sandžačke demokratske partije (SDP) Muamer Bačevac i Samira Ćosović, dok su poslanici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Enis Imamović, Selma Kučević i Mirsad Hodžić bili odsutni prilikom javnog izjašnjavanja. Zukorlić je rođen u Orlju kraj Tutina 1970. godine. Završio je Medresu “Gazi Husrev-beg” u Sarajevu, a potom Islamski fakultet u Alžiru i postdiplomske studije u Libanu. Bio je glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji i predsjednik Mešihata. Od kraja 2017. godine je na čelu Stranke pravde i pomirenja. Izvor: Radiostoplus   The post Akademik Zukorlić izabran za potpredsjednika Skupštine Srbije appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SDP glasao za akademika Zukorlića, poslanici SDA odsutni

Izvor: SandzakPress.net, 22.Okt.2020

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) akademik Muamer Zukorlić izabran je danas za jednog od potpredsjednika Skupštine Srbije glasovima 224 poslanika, dok je jedan bio uzdržan. Za izbor Zukorlića glasali su i članovi Sandžačke demokratske partije (SDP) Muamer Bačevac i Samira Ćosović. Narodni...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.