Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2020, 11:28

Advokat: Moguće da je potvrđena optužnica protiv Krasnićija

PRIŠTINA - Advokat nekadašnjeg portparola tzv. OVK Jakupa Krasnićija, Arian Koci, kaže da to što kosovska policija i Euleks pretresaju kuću njegovog klijenta, po nalogu Specijalnog suda, ukazuje da je moguće da je potvrđena optužnica protiv Krasnićija.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠANJE KRASNIĆIJA U TOKU Advokat: Ovo može biti potvrda optužnice, ne znamo koliko će trajati

Izvor: Blic, 04.Nov.2020

Porodica bivšeg portparola tzv. OVK Jakupa Krasnićija saopštila je danas da su prestrašeni današnjim upadom Euleksa u njihovu kuću, kao i da se od jutros Jakup Krasnići nalazi u odvojenoj prostoriji.

Nastavak na Blic...

Advokat: Potvrđena optužnica, Krasnići već danas možda u Hagu

Izvor: RTS, 04.Nov.2020

Advokat Valjon Hasani izjavio je da je potvrđena optužnica Specijalnog suda protiv Jakupa Krasnićija. Kaže da je moguće da će Krasnići danas biti prebačen u Hag. . "Sve što mogu da potvrdim je da postoji racija.. Optužnica je potvrđena, sada Krasnići mora da bude...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.