SVE JE TO TOLIKO TRULO! Pevačica javno ponizila LJUBAVNI TROUGAO - Posebno udarila na Anu Ćurčić

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 16:24

"SVE JE TO TOLIKO TRULO!" Pevačica javno ponizila LJUBAVNI TROUGAO - Posebno udarila na Anu Ćurčić

"Izražavanje joj je na nivou Divne DNK!"

Glavna tema medija u proteklih par dana jeste javna preljuba Zvezdana Slavnića sa Anđelom Đuričić kao i ulazak njegove nevenčane supruge, Ane Ćurčić u Belu kuću.

Anđela je ulaskom u vezu sa 22 godine starijim, zauzetim čovekom, prekršila sve moralne kodeske, kojih se izričito pridržavala u prethodnoj sezoni rijalitija, pa se zbog toga našla na stubu srama.

 Njeno ponašanje u "Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutru" analizirala je pevačica Vesna Vukelić Vendi.

- Anđela je jedna arhaična osoba. Ona je van ovog vremena i prostora, stvar je u tome kako je ona prošle godine kokodakala o prevari, a sada vidimo šta radi sada - rekla je ona i dodala:

- Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu. Njeno izražavanje je na nivou Divne DNK, imamo jednog surovog primitivca i imamo jednog Zvezdana koji nema veze sa njenim miljeom. Glavni problem je Moka, koji je apsolutni promašaj kao otac. On je čovek koji nema bazu. Imamo i Anu, koja je imala impresivni ulazak, a sada se nameće pitanje koji je njen unutrašnji sadržaj. Kako je moguće da majka dvoje dece, koja živi sa čovekom koji nema nijedan kvalitet i sada kaže da joj se raspada svet. Pa ako je podupirač tvog sveta jedan Zvezdan Slavnić to znači da je sve to toliko trulo u paketu sa Anđelom - kaže Vendi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMA PRAVO NA ZALOGAJ OSVETE!" Poznata pevačica podržala Anđelu - Našla OPRAVDANJE za njene greške?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023

Iskreno prokomentarisala ljubavni trougao...Pevačica Zorica Brunclik gostovala je u emisiji na televiziji Pink, a kako pevačica voli da gleda rijaliti "Zadruga", ona je prokomentarisala prevaru Zvezdana Slavnića sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, kao i ulazak prevarene Ane Ćurčić u Belu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.