IZVELI ALEKS IZ ZADRUGE! Produkcija je sprovela kroz TAJNI PROLAZ - NIKAD VIĐENO! Napustila IMANJE i odveli je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 08:38

IZVELI ALEKS IZ ZADRUGE! Produkcija je sprovela kroz TAJNI PROLAZ - NIKAD VIĐENO! Napustila IMANJE i odveli je...

Inače, nikada nisu izlazili ovim putem, uglavnom ih izvode kroz kapiju gde je glavni izlaz.

Ljubavni trouglovi česta su pojava u "Zadruzi". Trenutno najaktuelniji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić.

Podsetimo se "Zadruge 4" kada je ljubavni trougao koji su činili Aleksandra Nikolić, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš mesecima tresao "Zadrugu".

Aprila 2021. godine održana je "svadba" Aleks i Janjuša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim i prva bračna noć, kada su njih dvoje napustili rijaliti i otišli u hotel, kako bi se osamili.

To je bila nagrada produkcije, a kamere su snimile šta se dešavalo van imanja i programa, što gledaoci nisu imali priliku da vide.

Crna kola došla su po njih i izveli su ih kroz garažu, a na automobilu ih je sačekao buket cveća.

Vozači su ih odveli na adresu, a zatim su ih ispred odredišta usnimili sa kesama i stvarima. Osoblje ih je dočekalo i primilo u sobu, a šta se dalje dešavalo mogli smo videti tada u programu uživo.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVNIĆEVA RAK RANA! Guta pogledom Aleksandru dok ga ona URNIŠE - "Zvezdan je manje iskren čak i od DALILE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023

"Uporediću ih sa Dalilom kada je ostavila Dejana zbog Filipa."..Tokom sinoćnih nominacija Aleksandra Nikolić je iskoristila priliku da prokomentariše ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić...Potkačila je Slavnića uporedivši ga sa svojom rivalkom iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.