Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić od kćerke italijanske starlete dobio "korpu"?

Azija Nučeteli, kćerka italijanske starlete Antonele Mozeti, u tamošnjem "Velikom bratu“ otkrila da joj je Adem "poslao hiljadu poruka, ali džaba!“

Adem Ljajić je tema broj jedan u italijanskim medijima, i to ne samo zbog gola ili pobjede, već zbog prelijepe Azije Nučeteli.

Učesnica tamošnjeg rijalitija "VIP Veliki brat“ priznala je da joj se srpski fudbaler uporno udvarao, ali bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uspjeha.

"Nikad ne bih bila u vezi s fudbalerom. Ljajić mi je pisao hiljadu puta i ništa mu nije vrijedilo", rekla je Azija, na šta je bivši fudbaler Parme i Sampdorije i nekadašnji muž Simone Venture Stefano Betarini dobacio: "Nikad ne reci nikad.“

Azija, 20-godišnja starleta, ušla je u rijaliti kao kćerka još poznatije starlete, 41-godišnje Antonele Mozeti, koja je počela karijeru kao igračica u raznim šou-programima, da bi se kasnije posvetila modelingu i poslu TV voditeljke.

I majka i kćerka učestvuju u "Velikom bratu“, obje su nominovane, pa će jedna s manjim brojem glasova publike morati da napusti kuću.

(Kurir)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.