Beko: Insistirao sam da se sve privatizacije istraže

Izvor: Press, 01.Apr.2013, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko: Insistirao sam da se sve privatizacije istraže

- Pod tim podrazumevam da se društvo tabloizuje, pa ga više interesuje odnos između Velikog Brata i Farme, a ne put ka EU i šta se događa sa Kosovom - rekao je Beko.
On je dodao da se izvinjava Ekremu Jevriću zato što ga je iskoristio kao personifikaciju za jednu društvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pojavu.
Na pitanje voditelja emisije Jugoslava Ćosića šta je premijer Vojsilav Koštunica radio na sastanku oko prodaje Ce marketa, Beko je odgovorio:
- Premijer nas je zvao da nas upozori da neće dozvoliti aferu kakva je bila oko Knjaza Miloša. O tome sam više časova svedoči na sudi i policiji - objasnio je Beko.
Beko je naveo da je famozni spisak od 24 sporne privatizacije zapravo sačinio Savet za borbu protiv korupcije, pa je onda on predat EU.
- Pa je Evropska unija zatražila od naših vlasti da se to ispita do kraja. Lično sam bio dva puta kod Dežera i insistirao da se sve ispita. Verujete da koliko god da je bolan za mene proces oko Luke Beograd, ja hoću da prođem koroz njega da bi se to konačno završilo. Ja sam sve radio po zakonu - objasnio je Beko.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Farma,   Ekrem Jevrić Farma,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Beko: Miškoviću želim sve najbolje i da reši veliki problem

Izvor: Press, 01.Apr.2013

- Pod tim podrazumevam da se društvo tabloizuje, pa ga više interesuje odnos između Velikog Brata i Farme, a ne put ka EU i šta se događa sa Kosovom - rekao je Beko.. On je dodao da se izvinjava Ekremu Jevriću zato što ga je iskoristio kao personifikaciju za jednu društvenu pojavu.. Na pitanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.