Audicija u Hrvatskoj za “Velikog brata“ u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2011, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audicija u Hrvatskoj za “Velikog brata“ u Beogradu

Na audiciju za novo, regionalno izdanje “Velikog brata“, čija će kuća biti smeštena u Beogradu, zainteresovani građani Hrvatske će moći da dođu bez prethodne najave, i to 8. januara u Rijeci i Splitu, a 9. januara u Zagrebu.

Kako otkrivaju s RTL-a, audicija u Rijeci počinje u 11 sati u hotelu “Kontinental“, u isto vreme u Splitu u hotelu “Prezident“, dok će, takođe u 11 časova, audicija u Zagrebu biti održana u hotelu “Antunović“.

Audiciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za šestu sezonu “Velikog brata“ sprovodiće ekipa iz “Emoušn prodakšna“ (Emotion Production). U kući “Velikog brata“ u Beogradu biće smešteni kandidati s područja bivše Jugoslavije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.