Deca su veliki epidemiološki problem, očekujem onlajn nastavu

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 08:28

"Deca su veliki epidemiološki problem, očekujem onlajn nastavu"

Koordinator vakcinalnog punkta na Beogradskom sajmu Zoran Bekić izjavio je da očekuje da će uskoro biti uvedena onlajn nastava u školama u Srbiji.

Kako je objasnio, zato što su deca veliki epidemiološki problem.

"Vakcinacija kod prosvetnih radnika je ispod proseka. Ako imate mali broj imunizovane dece i nepridržavanje mera, to ukazuje da imate skok u dečijoj populaciji", rekao je on za TV Pink.

Takođe je rekao da su kovid propusnice "samo početak" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da će vremenom njihova upotreba biti proširena i da će gradjani da se naviknu na njih.

"One (kovid propusnice) štite javno zdravlje i ne dozvoljavaju da se mešaju osobe koje su inficirane sa zdravim, a doprineće i većoj vakcinaciji", ocenio je Bekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konfuzija o prelasku svih škola na onlajn nastavu: Ministarstvo saopštilo da takvu odluku donosi Krizni štab

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021

Odluku o eventualnom prelasku svih škola na onlajn nastavu donosi Krizni štab...Dok ne bude doneta takva odluka Tim za škole će, kao i do sada, doneti odluku o modelima nastave u određenim lokalnim samoupravama koji će se primenjivati od ponedeljka, 25. oktobra, kažu u Ministarstvu prosvete...Odluka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Još 7.327 novozaraženih, najviše preminulih dosad

Izvor: B92, 21.Okt.2021

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je zabeleženo još 7.327 novoobolelih od koronavirusa...Preminulo je 59 osoba...Na respiratorima se nalazi 287 pacijenata...Član Kriznog štaba epidemiolog dr Predrag Kon govorio je u Jutru na TV Prva o tome da nije zadovoljan kako se odvija vakcinacija, kao i da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.