Janukovič hoće koalicionu vladu

Izvor: B92, 12.Feb.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janukovič hoće koalicionu vladu

Kijev -- Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, složio se da sastavi koalicionu apolitičnu vladu, saopštio je predsednik parlamenta Vladimir Ribak.

Nova vlada bi se, prema njegovim rečima, prvenstveno bavila ekonomskim problemima.

"Šef države pristao je na formiranje koalicionog kabineta. To je još moguće učiniti. Država ne može da opstaje bez vlade", rekao je Ribak na sastanku s delegacijom Parlamentarne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skupštine NATO.

Ribak je naglasio da bi nova vlada trebalo da bude apolitična i da se bavi prvenstveno ekonomskim problemima, prenela je agencija Itar-Tas s.

Istovremeno, Ribak je podsetio da zahtev opozicije da joj bude dozvoljeno da formira vladu, predstavlja ultimatum i diktat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janukovič pristao na formiranje koalicione vlade

Izvor: Akter, 12.Feb.2014

Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, složio se da sastavi koalicionu apolitičnu vladu, koja bi se prvenstveno bavila ekonomskim problemima

Nastavak na Akter...

Janukovič pristao na koalicionu Vladu

Izvor: Press, 12.Feb.2014

Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, složio se da sastavi koalicionu apolitičnu vladu, koja bi se prvenstveno bavila ekonomskim problemima, saopštio je danas predsednik parlamenta Vladimir Ribak.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.