Zahtev neprihvatljiv, vlada bez URS

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtev neprihvatljiv, vlada bez URS

Premijer Srbije Ivica Dačić saopštio da će Vlada Srbije nastaviti bez URS-a, da su zahtevi Mlađana Dinkića neprihvatljivi i pozvao SNS da prihvati taj stav.

Dačić se zahvalio Dinkiću i URS-u na korektnoj saradnji u vladi, ali je istakao da im je kao premijer nudio da sami izaberu resore koji su im prihvatljivi, ali da je ono što je predloženo neprihvatljivo.Ukoliko SNS ne prihvati ovaj stav, premijer je rekao da slede izbori ili neka nova koalicija bez SPS-a.Prema saznanjima B92, Dinkić je tražio mesto potpredsednika vlade zaduženog za investicije, ali i ministarstvo turizma, telekomunikacija, kao i mesto glavnog pregovarača sa EU.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić hoće da izbaci Dinkića iz Vlade

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić predložio je danas da ministar finansija Mlađan Dinkić ne bude više u Vlade Srbije. On je pozvao Srpsku naprednu stranku da podrži njegov predlog, a ukoliko ne dođe do dogovora, Dačić je istakao da se raspišu izbori ili da se formira neka nova koalicija bez SPS-a...Dačić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dačić:Zašto bih Dinkiću ponudio više

Izvor: RTV Pink, 30.Jul.2013

. . . Premijer Srbije Ivica Dačić gostujući na TV Pink negirao je da je Mlađanu Dinkiću ponudio mesto poptredsednika vlade zaduženog za investicije i vođenje nekog "superminIstarstva", istakavši da je spajanje više ministarstava bio upravo zahtev lidera URS. .

Nastavak na RTV Pink...

Dačić: Zašto bih Dinkiću ponudio više vlasti nego što već ima

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 11:13

Premijer Srbije Ivica Dačić negirao je danas da je Mladjanu Dinkiću ponudio mesto poptredsednika vlade zaduženog za investicije i vodjenje nekog "superminIstarstva", istakavši da je spajanje više ministarstava bio upravo zahtev lidera URS. Ovde potpis..„Nisam mu to ponudio, zašto bih mu ponudio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.