Uživanje uz  kvartet Il Divo može da počne, poznat spisak pesama

Izvor: NC magazin, 20.Sep.2012, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživanje uz kvartet Il Divo može da počne, poznat spisak pesama

Koncert čuvenog kvarteta, koji se održava u subotu, 22, septembra od 20 sati, trajaće oko dva sata. Smenjivaće se stare i nove pesme i koncert će se odvijati iz dva dela, sa pauzom od 20 minuta, a momci su već najavili specijalna iznenađenja za našu publiku. Ulazi Kombank Arene biće otvoreni od 18.30h dok će Urs, Dejvid, Sebastijan i Karlos na scenu izaći u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Šta IL DIVO priprema za koncert

Izvor: B92, 21.Sep.2012, 14:01

Četverac „Il Divo“, poznat po izvanrednim operskim i pop obradama poznatih kompozicija, održaće dvočasovni koncert 22. septembra u Kombank Areni u Beogradu...Prvi deo (potencijalni program):..Come What May..Dove L'Amore..Adagio..Nella fantasia..Medley (La Vida Sin Amor / Ti Amero / Have You Ever...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.