URS lider u sakrivanju sredstava potrošenih u kampanji

Izvor: Blic, 04.Jan.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS lider u sakrivanju sredstava potrošenih u kampanji

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) apsolutni su lider u sakrivanju finansija potrošenih u predizbornoj kampanji, jer u čak 13 opština i gradova ne dozvoljavaju uvid u to na šta su potrošili na ubeđivanje glasača, piše list Dnevnik.

Prema spisku koji je objavila Agencija za borbu protiv korupcije, to udruženje stranaka, nevladinih organizacija i pokreta izveštaje nije podnelo, između ostalog, u Beogradu, Zrenjaninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vranju, Valjevu, Loznici, Nišu, Kraljevu.

Za URS, ali čak za devet opština manje, sledi Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme. Agencija za borbu protiv korupcije će prijave uskoro podneti protiv ukupno 40 partija u 23 grada, navodi Dnevnik.

Prema evidenciji Agencije, od ukupno 136 opština u Srbiji, 12 nije dostavilo podatke o broju izbornih lista, a u preostale 124 opštine ukupno ih je registrovano 1.229.

Od toga, Agenciji je dostavljeno 619 izveštaja o troškovima izborne kampanje, nije dostavljeno 544, dok je 66 izveštaja tehnički neispravno
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: URS najviše kriju troškove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2013

NOVI SAD -..Ujedinjeni regioni Srbije (URS) apsolutni su lider u sakrivanju finansija potrošenih u predizbornoj kampanji, jer u čak 13 opština i gradova ne dozvoljavaju uvid u to na šta su potrošili na ubeđivanje glasača, piše list Dnevnik...Prema spisku koji je objavila Agencija za borbu protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.