URS izbačena bez ijedne zamerke

Izvor: B92, 03.Avg.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"URS izbačena bez ijedne zamerke"

Trstenik -- Funkcioner URS Miroslav Aleksić izjavio je da je ta partija izbačena iz Vlade Srbije bez ijednog kriterijuma i bez ijedne suštinske zamerke na rad ministara.

Aleksić je rekao Tanjugu da se do sada nije čula nijedna zamerka, pa ni u izlaganju premijera Ivice Dačića, koji je pozvao SNS da prihvati njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predlog da Vlada nastavi da radi bez Ujedinjenih regiona Srbije.

"Sve se svelo na opštu priču, da je teška situacija u zemlji gde neko tendenciozno želi da svu odgovornost za to teško stanje prebaci na Mlađana Dinkića i URS", rekao je Aleksić i ponovio da konkretnih zamerki na rad Dinkića, Verice Kalanović i Suzane Grubješić nije bilo.

Aleksić lično smatra da se neko plaši Mlađana Dinkića i ljudi iz URS-a, videvši u prethodnih godinu dana koliko je ta partija spremna da radi u interesu naroda i države”.

Komentarišući najavu lidera SNS Aleksandra Vučića o dovođenju kadrova iz inostranstva, Aleksić je kazao da je toj partiji najbitnije da je neko sposoban, a da uopšte nije važno da li je reč o ljudima iz zemlje ili van nje.

Kada je reč o lokalnim koalicijama, Aleksić kaže da najnovija dešavanja na političkoj sceni neće uticati na njih, naročito tamo gde se postižu rezultati.

“Mišljenja sam da treba promeniti izborni zakon i lokalnim samoupravama dati veću samostalnost, jer lokalni izbori gube smisao ako se vlast formira u centralama stranaka, zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Mlađan Dinkić,   Trstenik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksić: Ministri URS-a izbačeni iz vlade bez zamerki

Izvor: Blic, 03.Avg.2013

Funkcioner Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da je ta partija izbačena iz Vlade Srbije bez ijednog kriterijuma i bez ijedne suštinske zamerke na rad ministara...Aleksić je rekao Tanjugu da se do sada nije čula nijedna zamerka, pa ni u izlaganju premijera Ivice Dačića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.