URS: Novosadska uprava kao pre jednog veka

Izvor: RTS, 29.Jan.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Novosadska uprava kao pre jednog veka

Novosadski odbor URS-a zalaže se za uvođenje elektronske komunikacije između građana i zaposlenih u gradskoj upravi, ali je ustanovio da u Gradskoj upravi u Novom Sadu ne primaju elektronski popunjene obrzace.

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) ocenili su da šalterske službe u Gradskoj upravi u Novom Sadu rade sporo "kao pre 100 godina".

Novosadski odbor URS-a naveo je u saopštenju za javnost da su članovi te stranke na šalteru u Gradskoj upravi želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da predaju prijavu aktivnosti na uredno popunjenom elektronskom obrascu, ali je šalterska službenica tražila da se isti takav obrazac popuni ručno.

"Da li su na šalterima u gradskoj upravi svesni činjenice da smo zakoračili u drugu deceniju 21. veka? Da li je reč samo o lošoj praksi ili o činjenici da su danas raspisani parlamentarni izbori, pa se samim tim primenjuje 'specifičan odnos' prema strankama i partijama koje su trenutno u opoziciji", navodi se u saopštenju za javnost.

URS je dodao da se snažno zalaže za uvođenje elektronske komunikacije između građana i zaposlenih u gradskoj upravi, jer je reč o tekovinama savremene civilizacije, koje olakšavaju i ulepšavaju svakodnevicu građanima.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.