URS: Đilas treba da se stidi

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Đilas treba da se stidi

Nismo doneli odluku o ulasku u bilo koju vladu. U ovom trenutku dosta stvari je nejasno, kažu iz URS-a.

Dinkić i Grubješić sa Fileom, Renom i Hojzgenom

Dinkić: Vlada do kraja jula

Dačić prelomio: Nova vlada SNS-SPS-URS?

"Nismo doneli odluku o ulasku u bilo koju vladu. U ovom trenutku dosta stvari je nejasno", kažu u URS-u i napominju da od njih ne zavisi formiranje Vlade.

URS navodi i da je "laž" ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << govori zamenik predsednika DS Dragan Djilas, da je ta stranka navodno tražila sve ekonomske resore.

"On bi zbog toga trebalo da se stidi, kao i zbog činjenice da su u poslednjih šest godina kadrovi DS upropastili javne finansije i Srbiju doveli do ivice bankrota", poručuje se u saopštenju.

URS Djilasa optužuje i da prećutkuje da je Srbija nagomilala rekordni budžetski deficit veći od sedam odsto bruto-domaćeg proizvoda, a da su za finansiranje obaveza države samo do kraja ove godine neophodne čak oko tri milijarde evra.



"Dakle, laž je to što Djilas insinuira, ali je istina da smo mu jasno poručili da nam ne pada na pamet da budemo u vladi u kojoj javne finansije vode nesposobni kadrovi DS koji su u prethodnom periodu unakazili državni budžet, a nepotrebnim parafiskalnim nametima oglobili srpsku privredu"
, saopštili su Ujedinjeni regioni

Srbije
.

(RTS)

FOTO: Beta
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.