Šefu odborničke grupe Zajedno za Šumadiju zabranjen izlazak iz Srbije

Izvor: Blic, 29.Mar.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefu odborničke grupe Zajedno za Šumadiju zabranjen izlazak iz Srbije

Bojanu Stojadinoviću, šefu odborničke grupe Zajedno za Šumadiju Ujedinjeni regioni u Skupštini grada Kragujevca policija nije dozvolila da izađe iz zemlje i ode kod kuma u Švajcarsku jer je pod istragom u kragujevačkom sudu.

Stojadinović je sa suprugom i detetom krenuo na put u Švajcarsku, kod kuma, koji je isplanirao pre više meseci i kupio karte. Izlazak iz zemlje nije mu dozvoljen po nalogu suda u Kragujevcu, iako on za tu zabranu nije ni znao niti ga je o tome obavestio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a nije mu oduzet ni pasoš.

Službenici na terminalu Aerodroma "Nikola Tesla" su mu rekli da supruga i dete mogu nastaviti put, ali ne i on. Stojadinović se vratio u Kragujevac sa porodicom i najavio tužbu protiv države.

Stojadinović je predsednik NVO "Omladina Šumadija" i pod istragom je kao odgovorno lice zbog te funkcije.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šefu odborničke grupe Zajedno za Šumadiju policija nije dozvolila da napusti zemlju

Izvor: Blic, 29.Mar.2013

Bojanu Stojadinoviću, šefu odborničke grupe Zajedno za Šumadiju Ujedinjeni regioni u Skupštini grada Kragujevca, policija juče nije dozvolila izlalak iz zemlje...Stojadinović je sa suprugom i detetom krenuo na put u Švajcarsku, kod kuma, koji je isplanirao pre više meseci i kupio karte. Izlazak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.