Promena vlasti u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 29.Avg.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena vlasti u Aranđelovcu

Za predsednika Opštine Aranđelovac imenovan naprednjak Bojan Radović, umesto demokrate Vlade Gajića, tako da vladajuću većinu čine SPS, URS, SNS, Nova Srbija i DSS.

Na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, koja je održana večeras, za predsednika opštine izabran je Bojan Radović iz Srpske napredne stranke, umesto dosadašnjeg predsednika Vlade Gajića iz redova aranđelovačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << demokrata.

Od 37 odbornika za novog predsednika glasalo je 27, dok je 10 bilo protiv.

Na sednici za zamenika predsednika ponovo je izabran Aleksandar Damjanić, član URS-a, kao i novi članovi Gradskog veća.

Smena opštinskog rukovodstva izglasana je u ponedeljak i sada vladajuću većinu čine SNS, SPS, URS, DSS i Nova Srbija umesto dosadašnje koalicije demokrata, socijalista, URS-a i LDP-a koja je formirana na vanrednim izborima 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.