Pretučen predsednik URS -a iz Vranjske Banje

Izvor: juGmedia, 10.Feb.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen predsednik URS -a iz Vranjske Banje

VRANJSKA BANJA/VRANJE – Predsednik opštinskog odbora URS -a Vranjska Banja, dr Tomislav Milovanović, pretučen je u dvorištu svoje porodične kuće.Na  njega su kako juGmedia saznaje nasrnula četvorica napadača koje nije prepoznao.U vranjskoj policiji kažu da je napadnut nešto posle 22: 00 sata i da su mu prilikom napada nanete lakše telesne povrede.Prema rečima predsednka gradskog odbora URS -a u Vranju Uroša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Trajkovića, Milanović je trenutno u bolnici gde mu se vrše detaljne pretrage.

„On je jedan od odbornika koji je potpisao zahtev za sednicu na kojoj bi trebalo da bude smenjen Predrag Milenković (SPS) predsednik ove gradske opštine. Ja sam već rekao da očekujemo pritiske i ucene, jer smo sa DS -om i SNS -om sklopili koaliciju, ali ovo je previše“, kaže Trajković.

Inače Milanović važi za jednog od omiljenih lekara u vranjskom Zdravstvenom centru,radi u Hitnoj pomoći a predsednik opštinskog odbora postao je nakon što je Slaviša Bulatović, raniji predsednik, nedavno prešao u SNS  gde je imenovan je za poverenika.

Iz URS -a je najavljena za sutra konferencija za štampu, kao i dolazak Verice Kalanović u Vranje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pretučen čelnik URS-a u Vranjskoj Banji

Izvor: RTS, 10.Feb.2014

Predsednik Opštinskog odbora URS-a u Vranjskoj Banji Tomica Milovanović pretučen je sinoć u dvorištu svoje kuće. Milovanović je posle ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje. ..Sinoć oko 22 sata u dvorištu svoje kuće, pretučen je predsednik Opštinskog odbora Ujedinjenih regiona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.