Poslanik DS-a prešao u URS

Izvor: RTS, 24.Jul.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik DS-a prešao u URS

Nenad Kitanović, poslanik sa liste "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke, pristupio URS-u. Kitanović uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke pristupio je Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je URS.

Pored članstva u Ujedinjenim regionima Srbije, Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
URS je na izborima osvojio 16 mandata u Skupštini, ali su dva poslanika Maje Gojković prišla listi "Za evropsku Srbiju".

Nenad Kitanović se, kako se tvrdi u URS-u, pridružio Ujedinjenim regionima Srbije uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

"URS je na delu pokazao da svi ljudi i svi regioni treba da imaju jednaku šansu, a Doljevac i južna Srbija konačno moraju dobiti istinsku podršku države za razvoj", rekao je Kitanović prilikom potpisivanja pristupnice.

Ujedinjeni regioni Srbije, kako je navedeno, otvoreni su za sve koji podržavaju ideje decentralizacije, ravnomernog razvoja i stvaranja jednakih šansi za sve gradove, opštine i regione Srbije.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanik sa liste DS iz Doljevca prešao u URS

Izvor: Medijski istraživački centar, 24.Jul.2012

Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi „Izbor za bolji život“ Demokratske stranke pristupio je Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je iz URS-a. . Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini.. Ujedinjeni regioni Srbije, kako...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Čeda oterao Zaharija iz kluba

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2012

Formiranje skupštinske većine otvorilo „tržište“ poslanika koji menjaju strane i prilaze vlasti. Nenad Kitanović iz DS prešao u URS, a Maja Gojković glasala za kandidata naprednjaka

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.