Izvor: S media, 19.Nov.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plato ispred Beograđanke zvaće se po Đoki Vještici

Gostujući u programu televizije Studio B, predsednik komisije za spomenike, nazive ulica i trgove Skupštine grada Beograda Slobodan Stanimirović je potvrdio da će se plato ispred Beograđanke zvati po Đoki Vještici, novinaru i uredniku Studija B.

Beograd napokon dobija metro (VIDEO)

URS: Više od 80.000 potpisa za promenu statuta Beograda

Komisija za imenovanje ulica i trgova u ponedeljak će doneti konačnu odluku, kao i o imenu novog mosta na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Adi i novim ulicama i platoima koji će poneti imena znamenitih srpskih sportista.

Đoko Vještica umro je 18. novembra 2008. godine u Beogradu posle duge i teške bolesti. Bio je omiljen među slušaocima jer je uspostavio nove standarde komunikacije s komunalnim preduzećima, tako što je njihove rukovodioce direktno uključivao u program i propitivao ih.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.