Nenad Čanak (LSV): Ne dozvolimo da Vojvodina doživi sudbinu Kosova!!!

Izvor: astro-svet.com, 02.Maj.2012, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak (LSV): Ne dozvolimo da Vojvodina doživi sudbinu Kosova!!!

Trilogija o ključnim cenzusovcima srpske izdajničke politike 1. deo – Nenad Čanak (LSV): Ne dozvolimo da Vojvodina doživi sudbinu Kosova!!!

Piše: Igor Vlahović

Eto propratismo i naše drage URS-ovce. Aaaaaaa šta kažete? Mislim, bilo je baš onako kako dolikuje, celokupnoj etici i estetici njihovih aktivnosti u okviru još uvek aktuelne predizborne kampanje, pre svega na području najuticajnijeg TV medija. Ne skidaju se s` televizora, obećavaju nam kule i gradove, ali to zaista nije bio dovoljan razlog da im moje pero dâ onoliko prostora koliko im je zapravo i dalo. Stoga, kako vas ne bih dalje držao u neizvesnosti, odmah ću vam reći u kom grmu leži zec – Istupaju sa jasno definisanim ciljevima. Paz` te – privatizacija, dovodjenje velikih inostranih kapitalističkih fabrika i tržnica, departizacija, decentralizacija i ostala sranja. Auuuu jbt. pa malo li je?! Jednom rečju – Kad je trebalo da se veseli na uštrb ukradenog narodnog novca, oni su se veselili, dovodili najpopularnija estradno-praznomozgaška imena, dok je Dinkić čak sklepao i par kompozicija za jednokratnu upotrebu, Tijani Dapčević, Kebi, Pilotima,…a sada kada treba da se radi, odnosno onako krupnim koracima učestvuje u daljoj izgradnji tih djavoljih puteva što sve nemilosrdnije vode ka izdajničkoj prodaji Srbije, oni to čine na jedan krajnje argumentovan način.

E, stvarno dosta više o njima. Evo, predizborna tišina samo što nije, pa stoga hajde da se pozabavimo i ostalim ključnim cenzusovcima srpske izdajničke politike kao i, podrazumeva se, njihovim dosadašnjim delima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak...