Maja Gojković obećala pomoć penzionerima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković obećala pomoć penzionerima

NOVI SAD -

Kandidat Udruženih regiona Srbije za gradonačelnika Novog Sada Maja Gojković predstavila je danas Novosađanima svoj program "1X5 - Šta ću uraditi u prvoj godini mandata", i u razgovoru sa penzionerima u Dunavskom parku obećala im pomoć.

Kako je navedeno u URS, penzioneri su Gojkovićevoj ukazali istakli da, osim što imaju male penzije, imaju i brigu da li će svakog meseca imati novca da kupe lekove i druge neophodne potrepštine za svakodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << život.

"U prvoj godini mandata, doneću odluku o pomoći penzionerima Novog Sada i podeliću 13. penziju tako što će budžetom Grada biti isplanirana isplata ovih sredstava četiri puta godišnje, po ugledu na rešenje koje sprovodi nekoliko gradova u Srbiji", obećala je ona.

Ovakvu vrstu pomoći, podsetila je, novosadski penzioneri su već osetili za vreme njenog mandata gradonačelnika 2007. godine.

Gojković je dodala da će u prvoj godini mandata otvoriti pet društvenih klubova za stanovnike Novog Sada trećeg doba, po ugledu na srednjeevropske gradove u okruženju, u kojima će se oni družiti, koristiti besplatno Internet, čitati knjige, gledati filmove...
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.