Maja Gojković nosilac liste URS-a u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković nosilac liste URS-a u Novom Sadu

Maja Gojković je kandidatkinja Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za gradonačelnicu Novog Sada i prva na listi URS-a, koju je u ponedeljak potvrdila Gradska izborna komisija, saopštio je URS.

NOVI SAD, 19. marta 2012. (Beta) - "Zahtevamo da se zapošljavanje u javnim preduzećima u Novom Sadu ostvaruje putem konkursa, a ne putem partijske knjižice. Novi Sad u narednom periodu mora postati grad jednakih šansi za sve", kazala je Maja Gojković novinarima.Maja Gojković je bila gradonačelnica Novog Sada u periodu od 2004. do 2008. godine, ispred Srpske radikalne stranke, čiji je dugogodišnji visoki funkcioner bila.Lista nosi naziv "Maja Gojković - Ujedinjeni regioni Srbije".Gradskoj izbornoj komisiji u ponedeljak je listu predala i Demokratska stranka Srbije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.