Kurir: Boška Ničića ruše njegovi?!

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Nov.2012, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir: Boška Ničića ruše njegovi?!

Andrija Milošević, odbornik URS u zaječarskom parlamentu, član lokalnog Pokreta „Živim za Krajinu“ koji je svojevremeno osnovao aktuelni gradonačelnik Boško Ničić, potpisao je zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj će se glasati za smenu vlasti! Time se pridružio odbornicima SNS, DS i LDP, koji su nedavno potpisali koalicioni sporazum.
- Sada pregovaramo sa SPS, koji je do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << podržavao aktuelnog gradonačelnika, i očekujemo da će vrlo brzo i njihova tri odbornika prelomiti - kaže član odborničke grupe SNS Dejan Zdravković. On dodaje da bi to značilo stabilnu većinu u zaječarskom parlamentu i dola-zak SNS na vlast.
(S. T.) KURIR

 

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.