Jevrosimović bez angažmana u URS

Izvor: B92, 15.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevrosimović bez angažmana u URS

Beograd -- Predsednik kompanije Komtrejd Grup Veselin Jevrosimović neće se politički angažovati na listi Ujedinjenih regiona Srbije niti bilo koje druge političke partije.

Jevrosimović, koji je danas je prisustvovao konferenciji za štampu URS, bio je "isključivo kao autor projekta 'Tehno-Grad'", navedeno je u saopštenju Komtrejd Grupe, povodom konferencije ispred Starog dvora gde je predstavljen nosilac liste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << URS-a Zoran Stanković na lokalnim izborima za Beograd.

U materijalu koji su novinari dobili od pres službe URS-a dat je sastav "Tima za Beograd" od 16 ličnosti, među kojima je bio naveden i Jevrosimović.

U "Programu za Beograd" URS se zalaže za realizaciju projekta "Tehno-Grad" u kome se ta politička stranka zalaže i za veće izdvajanje sredstava u savremene tehnologije i kompjutersko opismenjavanje svih učenika u gradu.

URS predlaže uvođenje besplatnog interneta u sve parkove i školska dvorišta, kao i na prigradskim i gradskim autobuskim linijama čije su trase duže od 20 kilometara.
Pogledaj vesti o: Dvor,   Zoran Stanković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.