Grujica tvrdi: Neukusan politički potez preletača

Izvor: Aleksinac.net, 28.Maj.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujica tvrdi: "Neukusan politički potez" preletača

Politički transfer Violete Popović i Danijele Petković iz opcije nekadašnjeg URS-a u SNS je uzburkao lokalnu političku javnost.

Nezadovoljstvo dolazi i od pojedinih funkcionera naprednjaka, ali i od dojučerašnjih stranačkih kolega iz tadašnjeg URS-a. To je bio i razlog da obavimo kratak intervju sa GRujicom Veljkovićem predsednikom SO Aleksinac.

Gospodine Veljkoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ha'jmo da odgonetnemo tu dilemu, jesu li Danijela Petković i Violeta Popović ikada bile kadrovi URS-a ili nisu?

"Pa to je opšte poznato da su one tu gde jesu zato što su u tom momentu odlučivanja tada bile kadrovi URS-a.

Nakon toga, pre godinu dana deo odbornika se izdvaja iz URS-a, tražeći novo političko uhlebljenje. "

Kakav je Vaš stav o tome što su njih dve iz Vaše političke opcije preletele u SNS?

ONE SU NA NAŠOJ LISTI BILE JER SU SE ZALAGALE ZA DECENTRALIZACIJU I REGIONALIZACIJU, ALI SAD SE VIDI DA DU BILE VOĐENjE LIčNIM INTERESIMA.

KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI DA SU IZ POLITIčKE OPCIJE Ujedinjenih regiona Srbije KOJA SE ZALAŽE ZA DECENTRALIZACIJU PREŠLE U SNS KOJI JE BIO ODLUČNO PROTIV TOGA.

DA LI ĆE TO UGROZITI KOALICIJU, znajući da je Violeta Popović postala direktor po koalicionoj kvoti URS-a, a Danijela Petković dobila stalan posao u opštini na osnovu kadrovske liste URS-a?

VIDEĆEMO NA KOALICIONOM SASTANKU I O TOME ĆEMO RAZGOVARATI.

Da jednog trenutka zanemarimo politiku, kakav je Vaš lični stav kad je u pitanju potez političkih preletača koji su od Vas preleteli ka SNS-u?

To je u najmanju ruku neukusno, ostaje im na savesti, a sa druge strane i građani će sami da donesu odluku šta o tome misle već na sledećim izborima.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.