Dinkić traži smenu svog funkcionera!

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić traži smenu svog funkcionera!

Portparol URS Marko Selaković rekao je novinarima u parlamentu da je ta inicijativa pokrenuta nakon pisanja nekih medija i portala da Homan koristi dva službena automobila istovremeno za sopstvene potrebe.

Selaković je objasnio da je Dinkić upitio pismo kao lider URS ministru Rasimu Ljajiću koji je zadužen za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << resor telekomunikacija kome pripada Javno preduzeće "Emisiona tehnika i veze".

"I očekujemo da na predlog Ljajića, a na inicijativu Dinkića već u četvrtak na sednici vlade budu donete odgovarajuće mere", rekao je Selaković.

On je dodao da je ono što će biti odrednica politike URS od sada, pa u buduće nulta tolerancija na bahatost.

"URS ima nultu toleranciju na bahatost, niko ne sme da se zaklanja iza partijske knjižice ili javne funkcije, da bi sebi obezbedio bilo kakvu privilegiju i da bi se bahato ponašao", rekao je Selaković.

On je pozvao građane i medije da ukoliko imaju saznanja o takvom ponašanju to i dostave URS, a da ukoliko se to utvrdi kao tačno, za takve ljude neće biti više mesta ni u URS ni na funkciji koju obavlja.
Podsetimo, list Blic je danas preneo da Vladimir Homan, direktor Javnog preduzeća "Emisiona tehnika" koji je kadar URS-a, koristi dva službena automobila, od kojih je jedan u radno vreme parkiran ispred njegove kuće.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dinkić pokrenuo inicijativu za razrešenje Vladimira Homana

Izvor: Večernje novosti, 05.Mar.2013

BEOGRAD - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pokrenuo je danas inicijativu za razrešenje direktora Javnog preduzeća "Emisiona tehnika i veze" Vladimira Homana, a portparol URS Marko Selaković najavio je da bi na sednici vlade u četvrtak mogle da budu donete odgovarajuće mere.Portparol...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.