Izvor: RTV 5, 07.Maj.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS u Nišu – zadovoljni, ali ne potpuno (video)

Niške demokrate kažu da su zadovoljni postignutim rezultatima na izborima na lokalu, i time što su Nišlije pokazale da su za proevropske snage, jer su ukupno sa strankama iz koalicije koja je činila prethodnu vlast, sa SPS-om i URS-om osvojili 37 mandata, u odnosu na prethodne izbore, kada je ova koalicija imala 32 mesta u skupštini. Ipak, demokrate kažu da su zakazali u opštinama gde ima više prigradskih naselja i sela.
"Ulagali smo u kapitalne gradske investicije, a možda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << bi trebalo da u narednom mandatu malo više obraćamo pažnju i na gradjane u prigradskim naseljima koji muče muku sa vodovodom, ili strujom, ovi su nam izbori zato pouka", kaže Dragoslav Ćirković, nosilac liste za gradsku skupštinu.
Nosilac liste DS-a u Nišu, kaže da zna ko će biti novi gradonačelnik Niša.
"Ja ću sigurno biti gradonačelnik Niša u novom sazivu", kategoričan je Ćirković.
Niške demokrate kažu da je sasvim izvesno i da će iz svojih redova imati predsednike Opština Pantelej i Medijana, a da nikako neće na bilo kom nivou, praviti kolaiciju sa SNS-om.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SPS-u u Nišu zadovoljni rezultatima izbora (video)

Izvor: RTV 5, 07.Maj.2012

Niški socijalisti kažu da su dobri izborni rezultati za njih očekivani, da će svakako biti deo gradske vlasti, ali da su oni i u prethodnom mandatu pokazali da ne jure za funkcijama, čime su zadobili poverenje gradjana.. "Zadovoljni smo rezultatima na nivou grada i opština, bićemo u vlasti...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.